24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

0299-222 001

24 uur service

Met spoed een loodgieter nodig? Onze loodgieter Purmerend 24 uur service is dag en nacht bereikbaar voor alle mogelijk spoedgevallen, lekkage, verstopping of problemen met uw cv ketel? U kunt ons 7 dagen in de week bereiken via telefoonnummer 0299-222 001. U krijgt altijd direct een erkend loodgieter aan de lijn om een afspraak mee te maken. Bij noodgevallen zijn wij doorgaans binnen 30 minuten aanwezig!

Loodgieter Purmerend 24 uur serviceDe loodgieter Purmerend 24 uur service is bereikbaar voor onder andere:

  • lekkage
  • verstopping
  • cv problemen
  • cv ketel storing
  • dak lekkage
  • ondergelopen kelders / kruipruimtes

 

Direct contact met een erkend loodgieter in Purmerend? Bel 0299-222 001 en maak direct een afspraak.

 

Loodgieter Purmerend spoed service

Onze loodgieter Purmerend 24 uur spoed service is werkzaam in Purmerend en wijde omgeving. Zoekt u een loodgieter in Volendam, loodgieter Zaandijk, loodgieter Wormerveer of een loodgieter in Zaandam? Ook dan bent u bij ons loodgietersbedrijf op het juiste adres. Wij werken uitsluitend met goed opgeleide, vakkundige mensen die uw problemen snel, goed en vakkundig kunnen oplossen. In alle serviceauto’s is een mobiel pinapparaat aanwezig, u kunt dus altijd veilig met Pin betalen na een uitgevoerde opdracht.

Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven, daarnaast worden wij ook regelmatig ingezet voor woningbouw organisaties om spoed klussen uit te voeren of om renovatie en onderhoudswerkzaamheden uit te voeren. Direct een afspraak maken? Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar en voor noodgevallen staan wij 24 uur per dag stand-by.

 

Installatie werkzaamheden

Installatie werkzaamheden PurmerendOnze loodgieter Purmerend service is 7 dagen in de week bereikbaar voor het uitvoeren van installatie werkzaamheden. Ook als u zelf de spullen al in huis heeft kunnen wij de professionele installatie en montage hiervan verzorgen. Een aantal voorbeelden hiervan zijn: Nieuw ketel online besteld die geïnstalleerd moet worden, een nieuwe kraan gekocht maar moet gemonteerd worden of er is een vloerverwarming aangelegd, maar deze moet gekoppeld worden aan het CV netwerk in uw woning.

Wilt u installatie werkzaamheden laten uitvoeren aan uw CV, waterleiding of gas leidingen? Bel 0299-222 001 en maak direct een afspraak met onze erkende loodgieters in Purmerend. Overigens ontvangt u uiteraard altijd eerst een prijsopgave voordat de definitieve afspraak wordt gemaakt.