24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

0299-222 001

CV & Ketel storingen

CV & Ketel storingenCV & Ketel storingen: Direct een cv monteur nodig in Purmerend of omgeving? Onze loodgieters zijn 7 dagen in de week bereikbaar voor alle mogelijke cv ketel storingen of problemen met de centrale verwarming. Wij zijn gespecialiseerd in verschillende ketel systemen, boilers en geisers. Ook voor problemen met de vloerverwarming of de gaskachel bent u bij ons op het juiste adres. Direct een vakman aan de lijn? Bel 0299 – 222 001.

Geen warm water? In vrijwel alle gevallen is dit een probleem met de ketel of de geiser, ook hiervoor kunt u 7 dagen in de week bij ons terecht. Onze loodgieter Purmerend service werkt uitsluitend samen met goed opgeleide, erkende loodgieters. Schakelt u een vakman in via onze loodgieter service, dan weet u altijd 100% zeker dat u een echte vakman over de vloer krijgt die het probleem goed en professioneel kan verhelpen.

 

Nieuwe cv ketel en onderhoud

Naast het oplossen van problemen kunt u ook bij ons terecht voor het laten uitvoeren van een onderhoudsbeurt, wij adviseren om iedere twee jaar uw ketel volledig na te laten kijken en te laten reinigen. Hier zijn meerdere redenen voor. Zo wordt de levensduur van uw ketel langer als deze goed wordt onderhouden, het is veiliger, het scheelt in de energie kosten en u voorkomt dat de ketel het begeeft op een moment dat u hier niet op zit te wachten.

Is uw ketel aan vervanging toe en wilt u een nieuwe energiezuinige ketel laten plaatsen? Neem dan ook hiervoor contact op met onze loodgieter Purmerend service. Wij kunnen ketels leveren met de meest zuinige energielabels en de installatie van de ketel voor u verzorgen. Heeft u bijvoorbeeld een ketel online bestel, maar moet deze alleen nog geïnstalleerd worden? Neem dan gerust eens contact op met onze loodgieter Purmerend service om samen naar de mogelijkheden te kijken.

Direct contact met een loodgieter in Purmerend? Bel 0299 – 222 001.

 

Loodgieter Purmerend en omgeving

Onze loodgieters zijn werkzaam in Purmerend en omgeving. Direct een loodgieter nodig in één van onderstaande steden? Neem dan 7 dagen in de week, 24 uur per dag contact op met onze vakmensen.

 

Wij zijn bereikbaar voor alle mogelijke loodgieterswerkzaamheden en installatie werkzaamheden. Voor directe noodgevallen zoals lekkage, verstopping en verstopte wc, dak lekkage of een cv die niet warm wordt zijn wij 24 uur per dag bereikbaar. Minder spoed maar wel een loodgieter nodig? Dan kunt u bij ons 7 dagen in de week een afspraak maken. Onze weekend dienst staat u graat ter woord, ook als u een loodgieter op zaterdag of een loodgieter op zondag zoekt.

Direct een erkend vakman aan de lijn? Bel 24 uur per dag, 7 dagen in de week 0299 – 222 001.