24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

0299-222 001

Loodgieter Landsmeer

Loodgieter LandsmeerLoodgieter Landsmeer: Zoekt u een loodgieter in Landsmeer? Onze loodgieters zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar voor alle mogelijke problemen met water, gas of centrale verwarming. Bij directe spoedgevallen komen wij altijd zo snel mogelijk naar u toe en kunnen in de meeste gevallen al binnen  minuten aanwezig zijn bij u in Landsmeer.

Onze loodgieter Landsmeer 24 uur spoed service is dag en nacht bereikbaar voor onder andere:

  • lekkage
  • verstopping
  • cv problemen
  • ketel storingen
  • gas lekkage
  • dak lekkage

 

Direct een erkend loodgieter in Landsmeer aan de lijn? Bel dag en nacht 0299-222 001.

 

Loodgieter Landsmeer voor alle loodgieters werkzaamheden

Naast onze loodgieter 24 uur service kunt u natuurlijk ook bij ons terecht voor alle mogelijke loodgieters en installatie werkzaamheden waar geen of minder spoed bij is. Denk hierbij aan het laten plaatsen van een nieuwe cv ketel, het laten plaatsen van een vaatwasser of wasmachine of het laten aanleggen van leidingwerk. Een aanvraag die wij de laatste tijd vaak krijgen is bijvoorbeeld het aanleggen van een water aanvoer en water afvoer voor een vaatwasser of voor een wasmachine.

loodgieter-werkzaamhedenNaast installatie werkzaamheden kunt u ook bij ons loodgietersbedrijf terecht voor renovatie en onderhoudswerkzaamheden. Dit kunnen grotere klussen zijn zoals een complete verbouwing van een badkamer of kleinere klussen zoals het laten vervangen van een lekkende kraan of het laten vervangen van een oude roestige radiator voor een nieuwe nette radiator. Wij kunnen de losse werkzaamheden uitvoeren als u zelf al in het bezit bent van de producten, maar wij kunnen uiteraard ook alle mogelijke producten leveren. Denk hierbij aan nieuwe radiatoren, cv ketels of een nieuwe kraan.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn of direct een afspraak maken met onze loodgieter Landsmeer service?
Bel dan 7 dagen in de week 0299-222 001.

 

CV monteur LandsmeerLoodgieter Purmerend, werkzaam in de gehele regio

Onze loodgieter Purmerend service is werkzaam in een straal van ongeveer 20 kilometer om Purmerend, omdat wij bewust ons werkgebied wat compacter hebben gehouden kunnen wij bij spoedgevallen altijd snel aanwezig zijn.

Ook zijn wij gespecialiseerd in alle mogelijke onderhoud en reparatie aan cv installaties, cv ketels, boilers, gaskachels en losse geisers. Valt de waakvlam uit, heeft u geen warm water of wordt uw centrale verwarming niet warm? Bel voor CV & ketel storingen ons servicenummer 0299-222 001 en maak 7 dagen in de week een afspraak met onze loodgieter Landsmeer service.

 

Direct contact met onze loodgieter Landsmeer service?
Neem dan gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op via het servicenummer 0299-222 001.